Om husene


Holbæk Seniorlandsby består af 46 ejerboliger på hver 90 m2. Hvert hus indeholder en stor vinkelstue med karnap, entré, soveværelse, køkken og bad. I nogle af husene er vinklen skilt af til et værelse. Til hvert hus hører desuden et redskabsskur. Grundstørrelsen er ca. 200 m2.

For at erhverve sig et hus i Seniorlandsbyen skal mindst en af køberne være fyldt 50 år.

Køber man så et hus i Holbæk Seniorlandsby, køber man sig samtidig ind i et velfungerende aktivt seniorlandsbysamfund, som ikke må forveksles med et plejehjem.

For at få det fulde udbytte af sin investering anbefales det, at deltage i nogle af de mange fælles aktiviteter, der tilbydes, jfr. omtalen andet sted på hjemmesiden.

Caféen og gæsteværelserne drives af en forpagter.

Foreningens økonomi bygger endvidere på, at beboerne til en vis grad påtager sig at vedligeholde og udbygge fællesfaciliteterne.

Er man indstillet på at få et aktivt og indholdsrigt senior-liv, vil man utvivlsomt finde sig godt tilrette i Holbæk Seniorlandsby, hvor man yder efter evne og nyder efter behov.

Inden der træffes beslutning, anbefales det, at aflægge Landsbyen et besøg, eventuelt leje sig ind i et af de hyggelige gæsteværelser samt indtage et måltid i Spisestedet, og derved danne sig et indtryk af forholdene og beboerne i Holbæk Seniorlandsby.

IMG_4571 IMG_4573